Ryhmäharjoittelu

Katso video

Vahva ja vireä minä

Oletko yli 60-vuotias, tarvitset lihasvoimaa ja haluat lisätä vireyttä ja vetreyttä arkeesi? Nordic Health keskuksessa sinulle laaditaan oma yksilöllinen harjoitusohjelma. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Turvalliset laitteet opastavat, miten harjoitus tehdään ja tutut ohjaajat ovat aina paikalla sinua auttamassa.

Yksilöllisesti yhdessä

60+ryhmät kokoontuvat aamupäivisin porrastetusti. Terveystilanteen ja toiveiden pohjalta laaditaan yksilöllinen harjoitusohjelma. Ohjelman tavoitteena on lisätä voimaa ja liikkuvuutta arkeen ja edistää sydän ja verenkiertoelimistön hyvinvointia. Harjoitusohjelmassa keskitytään erityisesti keskivartalon, olkapäiden ja jalkojen voiman ja liikkuvuuden lisäämiseen tasapainoa unohtamatta.

Harjoituskerta koostuu yksilöllisestä laiteharjoittelusta ja lyhyestä ryhmäläisten jumppahetkestä. Harjoituslaitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Ohjaajan lisäksi näyttöruutu ohjaa oikeaan liikesuoritukseen ja antaa välitöntä palautetta. Ryhmäläisille on myös tarjolla fysioterapiaa ja erilaisia mittauksia.

Senioriryhmien aikataulu

Maanantai 9.30-13.00
Keskiviikko 8.30-13.00
Torstai 9.30-13.00
Perjantai 9.30-13.00

Ryhmäharjoittelijoiden tulee pystyä omatoimisesti liikkumaan laitteelta toiselle. Jokaiselle ryhmäläiselle sovitaan oma viikoittainen harjoitteluaika, jota voi tarvittaessa muuttaa esteen sattuessa.

Varaa aika maksuttomaan tutustumiskäyntiin numerosta 020 7597319 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen ruskeasuo@nordichealth.fi.